Terug naar Homepage


 


Gevelreiniging

 

Door weersinvloeden en uitstoot van verkeer en industrie worden gevels vuil. Onderhoud aan de gevel leidt tot het behoud van materialen. Kunststof en aluminium gevels lijken onderhoudsvrij, maar zijn dat zeker niet. Op den duur tast het vuil de afwerklaag aan en dat kan leiden tot hoge herstelkosten. Na reiniging met hogedruk of kokendheetwater techniek oogt de gevel van uw gebouw weer als nieuw.

Kokendheetwater techniek
De milieuvriendelijke reinigingsmethode van het gepatenteerde kokendheetwater techniek is gebaseerd op het “thermo shock” effect. Messcherpe waterdruppels met een temperatuur van 100 tot 102 graden Celsius worden op het vuil losgelaten, de kracht van het water in combinatie met de temperatuur van stoom zorgen, zonder toegevoegde chemicaliën, voor een optimaal reinigingsresultaat. Met aanzienlijk geringer waterverbruik en een relatief lage druk wordt een beter reinigingsresultaat verkregen.

Voor het milieuvriendelijk verwijderen van: graffiti, verflagen, kauwgom, vet, industrieël vuil, onkruid, mos, en algen.

Door de temperatuur van deze techniek wordt onkruid, mos en algen kapot gekookt en zal daardoor niet zo snel weer terugkomen.